Pagina 1 van 1

Zijn er E30-rijders in mijn buurt?

Geplaatst: 10 sep 2015, 10:36
door RC Antenne
Ik weet niet of dit het goede forum is voor deze vraag, maar soit:

Sinds kort hebben een vriend en ik een E30. We zijn niet onhandig, maar ook geen die-hard autofreaks die aan het motorgeronk het bouwjaar herkennen. E30-meet Gemert was dus een intimiderende dag, omdat elke auto in betere conditie dan de onze leek. Ik vroeg me daarom af of ik eens bij iemand uit de buurt onder de motorkap mag kijken, wat uitleg mag horen of dat diegene eens kan oordelen of ik me zorgen moet maken bij elk geluidje, piepje, plekje, luchtje, wolkje.

Goed, bij wie uit (de omgeving) Utrecht (met m20 motor) kan ik eens meekijken? Gesleutel vind ik ook interessant om te zien.

Misschien hebben andere forumleden vergelijkbare vragen, dan kan nog meer ervaring ook IRL gedeeld worden.

Re: Zijn er E30-rijders in mijn buurt?

Geplaatst: 11 sep 2015, 08:40
door joostvdb
Hey,

Zelf sleutel ik altijd op de bollensleutelclub in benthuizen. Is vanaf utrecht een klein halfuurtje rijden. Misschien interessant om hier eens een kijkje te nemen. Als je van te voren even laat weten dat je komt, zorg ik dat ik met de e30 aanwezig ben ;)

Groetjes Joost

ps voor meer info:
http://www.bollensleutelclub.nl

Re: Zijn er E30-rijders in mijn buurt?

Geplaatst: 11 sep 2015, 21:14
door Sprungcasper
Goeienavond,

Ik heb een loods in Aalsmeer. Mocht je een keer willen zien waar ik sleutel kan ik wel een keer laten weten als ik weer ga sleutelen. Stuur mij even een pb met je nummer, zodat ik je een bericht kan sturen.

Gr. Casper

Re: Zijn er E30-rijders in mijn buurt?

Geplaatst: 17 sep 2015, 13:01
door RC Antenne
PB's zijn verstuurd :)